Duunitori suosittelee
Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Spesio-palvelut hakee luotettavaa, oma-aloitteista ja pidempiaikaista henkilökohtaista avustajaa 80-vuotiaalle naishenkilölle Rantasalmen keskustan tuntumaan. Avustettavalla henkilöllä on nivelreuma.

Avustajan työtehtäviin kuuluu sekä päivittäisissä että vapaa-ajan toimissa avustaminen. Avustajan työtehtäviä ovat muun muassa pukeutumisessa ja kodin askareissa avustaminen sekä avustaminen ulkoilussa ja asiointikäynneillä.

Työtä enintään 60t/kk. Työtä arkipäivisin pääsääntöisesti aamuisin klo 8-10 ja iltaisin klo 18-19. Työajat voivat vaihdella, mutta avustajan tarve on aamuisin ja iltaisin niin, että työtä kertyy 3t/arkipäivä. Tarkemmat työajat ja työaikojen muutokset sovitaan työantajan kanssa.

Työhön etsitään ensisijaisesti henkilöä, joka voi työskennellä arkisin sekä aamuisin että iltaisin, mutta työpaikassa on mahdollisuus myös pelkkiin aamuvuoroihin.

Hakemukset Spesio-palveluiden kautta osoitteessa
http://www.spesio.fi/avustajahaku/

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.
Mainitse lisätiedoissa että olet kiinnostunut juuri tästä työpaikasta (ilmoituksessa oleva työnantajan viite, ei ilmoitusnumeroa).

Työsuhde on yksityinen. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Spesio-palvelut välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Lisätietoja työnantajan edustajalta.

Web-osoite: http://www.spesio.fi Työnantaja: HLS-Avustajapalvelut Oy Sijainti: 58900 RANTASALMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 03.11.2016 Yhteystiedot: Spesio-palvelut Johanna Björn palvelunohjaaja p. 050 388 9467 johanna.bjorn@spesio.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 58900 RANTASALMI

Yritystiedot

Toiminimi HLS-Avustajapalvelut Oy Y-tunnus 2588684-8 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Spesio, Fondo Kuntoutus- ja ohjauspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 026 095 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

645 158 € -34 %

Henkilöstö

12 1

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut HLS-Avustajapalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 58900 - Rantasalmi , osoitteessa 58900 RANTASALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa