Duunitori suosittelee
eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Työpaikkakuvaus

Spesio-palvelut hakee oma-aloitteista ja luotettavaa henkilökohtaista avustajaa + 80-vuotiaalle naiselle Leppävirran keskustaan. Avustettava henkilö on halvaantunut, joten hän tarvitsee runsaasti apua kaikissa päivittäisissä toimissaan. Avustettava henkilö kommunikoi selkeästi, mutta liikkumisen apuvälineenä hänellä on muun muassa pyörätuoli sekä nostolaite.

Avustajan työtehtäviin kuuluu avustaminen kodin ulkopuolisessa toiminnassa kuten asiointikäynneillä (kauppa, pankki, apteekki, fysioterapiaan saattaminen), ulkoilussa sekä vapaa-ajan toiminnoissa, joita ovat myös sosiaalisten suhteiden ylläpito. Avustettava henkilö tarvitsee avustajaa muun muassa sukulaisten luona vierailuun sekä mahdollisesti seurakunnan kerhotoimintaan. Avustajan työtehtäviin voi tarpeen mukaan sisältyä myös pieniä kodinhoidollisia tehtäviä sekä avustettavan henkilön siirroissa ja pukeutumisessa avustamista. Avustettavan henkilön hoito ja huolenpito järjestetään yhteistyössä kotihoidon kanssa.

Työtä enintään 60t/kk. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta voi sisältää satunnaisesti myös viikonlopputyötä. Tarkemmat työajat sovitaan avustettavan henkilön kanssa.

Aikaisempi työkokemus hoitotyöstä tai henkilökohtaisena avustajana toimimisesta katsotaan eduksi.

Hakemukset Spesio-palveluiden kautta osoitteessa
http://www.spesio.fi/avustajahaku/

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.
Mainitse lisätiedoissa että olet kiinnostunut juuri tästä työpaikasta (ilmoituksessa oleva työnantajan viite, ei ilmoitusnumeroa).

Työsuhde on yksityinen. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Spesio-palvelut välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Lisätietoja työnantajan edustajalta.

Web-osoite: http://www.spesio.fi Työnantaja: HLS-Avustajapalvelut Oy Sijainti: 79100 LEPPÄVIRTA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Vko 43/Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Spesio-palvelut Johanna Björn palvelunohjaaja p. 050 388 9467 johanna.bjorn@spesio.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 79100 LEPPÄVIRTA

Yritystiedot

Toiminimi HLS-Avustajapalvelut Oy Y-tunnus 2588684-8 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Spesio, Fondo Kuntoutus- ja ohjauspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 026 095 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

645 158 € -34 %

Henkilöstö

12 1

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut HLS-Avustajapalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 79100 - Leppävirta , osoitteessa 79100 LEPPÄVIRTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa