Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Spesio-palvelut hakee oma-aloitteista, kannustavaa ja luotettavaa henkilökohtaista avustajaa kehitysvammaiselle koululaistytölle Leppävirralle. Avustettava henkilö on reipas ja pääsääntöisesti omatoiminen tyttö. Avustajaa tarvitaan ohjaajaksi ja tueksi arjen toimintoihin sekä liikunnallisiin harrastuksiin.

Avustajan työtehtäviin kuuluu avustaminen muun muassa ulkoilussa, kauppa-asioinneissa sekä erilaisissa liikunnallisissa harrastuksissa. Avustettava henkilö tykkää liikkua luonnossa, käydä uimahallissa sekä harrastaa yleisurheilulajeja.

Työtä enintään 30t/kk painottuen arki-iltapäiviin ja iltoihin. Työ tapahtuu kouluajan ulkopuolella sijoittuen pääsääntöisesti klo 15-19 väliin. Perjantaisin avustajan työaika voi alkaa tarvittaessa klo 12 jälkeen. Työ voi sisältää satunnaisesti viikonlopputyötä. Tarkemmat työajat sovitaan työnantajan kanssa.

Aikaisempi työkokemus henkilökohtaisena avustajana (tai vastaavissa tehtävissä) toimimisesta katsotaan eduksi.

Rikostaustaote esitettävä työskennellessä alaikäisen kanssa.


Hakemukset Spesio-palveluiden kautta osoitteessa
http://www.spesio.fi/avustajahaku/

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.
Mainitse lisätiedoissa että olet kiinnostunut juuri tästä työpaikasta (ilmoituksessa oleva työnantajan viite, ei ilmoitusnumeroa).

Työsuhde on yksityinen. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Spesio-palvelut välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Lisätietoja työnantajan edustajalta.

Web-osoite: http://www.spesio.fi Työnantaja: HLS-Avustajapalvelut Oy Sijainti: 79100 LEPPÄVIRTA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Spesio-palvelut Johanna Björn palvelunohjaaja p. 050 388 9467 johanna.bjorn@spesio.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 79100 LEPPÄVIRTA

Yritystiedot

Toiminimi HLS-Avustajapalvelut Oy Y-tunnus 2588684-8 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Spesio, Fondo Kuntoutus- ja ohjauspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 026 095 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

645 158 € -34 %

Henkilöstö

12 1

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut HLS-Avustajapalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 79100 - Leppävirta , osoitteessa 79100 LEPPÄVIRTA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa