Duunitori suosittelee
Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Spesio-palvelut hakee kolmea rauhallista henkilökohtaista avustajaa herkälle 19-v nuorelle naiselle Lapinlahdelle. Vaikean kehitysvamman vuoksi hän tarvitsee apua ja tukea kaikissa päivittäisissä toimissa kuten pesuissa, ruokailussa, fysio- ja allasterapia käynneillä. Hän kävelee omatoimisesti sisätiloissa mutta liikkumisen apuvälineenä käytössä myös pyörätuoli. Kommunikointi tapahtuu ilmein ja elein. Avustaminen tapahtuu joka päivä kahdessa vuorossa; aamuvuoro klo 7-15 ja iltavuoro klo 15-21. Ei yöavustamista.

Hakemukset Spesio-palveluiden kautta osoitteessa
http://www.spesio.fi/avustajahaku/


Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.
Mainitse lisätiedoissa että olet kiinnostunut juuri tästä työpaikasta (ilmoituksessa oleva työnantajan viite, ei ilmoitusnumeroa).

Työsuhde on yksityinen. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Spesio-palvelut välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Lisätietoja työnantajan edustajalta.

Web-osoite: http://www.spesio.fi Työnantaja: HLS-Avustajapalvelut Oy Sijainti: 73100 LAPINLAHTI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Spesio-palvelut Pirjo Ruotsalainen palvelunohjaaja p. 050 581 8399 pirjo.ruotsalainen@spesio.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 73100 LAPINLAHTI

Yritystiedot

Toiminimi HLS-Avustajapalvelut Oy Y-tunnus 2588684-8 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Spesio, Fondo Kuntoutus- ja ohjauspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 026 095 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

645 158 € -34 %

Henkilöstö

12 1

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut HLS-Avustajapalvelut Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 73100 - Lapinlahti , osoitteessa 73100 LAPINLAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa