Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Spesio-palvelut hakee henkilökohtaisen avustajan sijaisia (sijaisrinkiin) vaikeasti vammaiselle tytölle Säyneiselle. Työtä on tarjolla tarpeen mukaan aina vakituisen avustajan sairas- ja vuosilomien ajan. Työ on kaksivuorotyötä (aamu- ja iltavuoroa). Työ alkaa heti tarpeen ilmetessä. Hakuaika päättyy sopivien henkilöiden löydyttyä tehtävään. Palvelunohjaaja ohjeistaa hakijat sijaisringin toimintaan, eikä valituilla työntekijöillä ole varallaolovelvollisuutta.

Hakemukset Spesio-palveluiden kautta osoitteessa http://www.spesio.fi/avustajahaku/

Olemme yhteydessä niihin henkilöihin, jotka kutsutaan haastatteluun.
Mainitse lisätiedoissa että olet kiinnostunut juuri tästä työpaikasta (ilmoituksessa oleva työnantajan viite, ei ilmoitusnumeroa).

Työsuhde on yksityinen. Valittu henkilö on työsuhteessa avustettavaan tai hänen edunvalvojaansa. Spesio-palvelut välittää henkilökohtaisia avustajia ja toimii palkan sijaismaksajana.

Lisätietoja työnantajan edustajalta.

Web-osoite: http://www.spesio.fi Työnantaja: HLS-Avustajapalvelut Oy Sijainti: 73770 SÄYNEINEN Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Spesio-palvelut palvelunohjaaja Titta Airaksinen titta.airaksinen@spesio.fi 050 380 3088 Hakemukset: http://www.spesio.fi/avustajahaku/ Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 73770 SÄYNEINEN

Yritystiedot

Toiminimi HLS-Avustajapalvelut Oy Y-tunnus 2588684-8 Toimiala Muut muualla luokittelemattomat sosiaalihuollon avopalvelut Rinnakkaistoiminimet Spesio, Fondo Kuntoutus- ja ohjauspalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 026 095 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

645 158 € -34 %

Henkilöstö

12 1

Liikevoitto-%

8 % -27 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HLS-Avustajapalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 73770 - Juankoski , osoitteessa 73770 SÄYNEINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa