Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hiusmuotoilukoulu aki korpinen Oy hakee kahta henkilöä vuokratuolille/kouluttajaksi. Toimenkuva sisältää oppilaiden ohjaamista oppilaskampaamossa noin kaksiviikkoa kuukaudesta ja oman vuokratuolin pyörittämistä noin kaksiviikkoa kuukaudessa. Työskentelypaikkana niin oppilaan ohjauksessa kun vuokratuolinpyörittämisessä toimii hiusmuotoilukoulun tilat hannikaisenkatu 27-29 asema-aukio jyväskylä. Sopii erinomaisesti henkilöille joilla omaa asiakaspiiriä noin kahdeksiviikoksi kuukaudessa ja on kiinnostunut myös kouluttajan/ohjaajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Jyväskylä kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hiusmuotoilukoulu Aki Korpinen Oy Y-tunnus 2039969-6 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hiusmuotoilukoulu Aki Korpinen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus