Duunitori suosittelee
Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

B2B-asiakashankkija

Suomen Perintätoimisto Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Senior Software Engineer

Zervant Oy

02150 - Espoo

Senior Frontend Developer

Zervant Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hiusmuotoilukoulu Aki Korpinen Oy hakee parturi-kampaaja opettajaa. Alkaen tammikuu 2017, työaika sopimuksen mukaan. Eduksi katsotaan ammatillisen opettajan pätevyys, huomioimme kuitenkin kaikki hakemukset. Odotamme hakijoilta hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja tiimityötaitoja sekä aitoa halua ja kiinnostusta ohjata oppilaita saavuttamaan heidän tavoitteensa. Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä Aki Korpinen 05063488....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Jyväskylä opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hiusmuotoilukoulu Aki Korpinen Oy Y-tunnus 2039969-6 Toimiala Muut koulutusta antavat yksiköt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Opettaja, ammatillinen koulutus, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Hiusmuotoilukoulu Aki Korpinen Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus