Duunitori suosittelee
Capital Markets -järjestelmien pääkäyttäjä (Super user)

Kuntarahoitus Oyj

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Mysteeripäällikkö Tampereelle

Mysteeri Experience Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 04.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitkö uutta työpaikkaa? Oletko taitava,alalla jo jonkin aikaa ollut hiusalan ammattilainen. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen sekä tuotemyynnin tärkeyden. Tarjoamme loistavan paikan yrittäjälle tai työntekijälle täysin uudistetussa Myllyn toimipisteessä. Kauppakeskus tarjoaa hyvän asiakasvirran innostuneelle tekijälle ja ainahan on eduksi jos sinulla on jo omaa asiakaskuntaa valmiina. Jos olet joustava työaikojen suhteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Raisio kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hiuskeskus Tarja Juvonen Oy Y-tunnus 1885640-5 Toimiala Parturit ja kampaamot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.09.2016 ja sen on julkaissut Hiuskeskus Tarja Juvonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus