Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitkö uutta työpaikkaa? Oletko taitava,alalla jo jonkin aikaa ollut hiusalan ammattilainen. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen sekä tuotemyynnin tärkeyden. Tarjoamme loistavan paikan yrittäjälle tai työntekijälle täysin uudistetussa Myllyn toimipisteessä. Kauppakeskus tarjoaa hyvän asiakasvirran innostuneelle tekijälle ja ainahan on eduksi jos sinulla on jo omaa asiakaskuntaa valmiina. Jos olet joustava työaikojen suhteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Raisio kauneudenhoito ja ulkonäkö Raisio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hiuskeskus Tarja Juvonen Oy Y-tunnus 1885640-5 Toimiala Parturit ja kampaamot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.09.2016 ja sen on julkaissut Hiuskeskus Tarja Juvonen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa