Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Käyttöpäällikkö Jyväskylän Energialle (vakituinen)

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Etsimme tuotantotyöntekijöitä asiakasyrityksiimme!

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Ylivieskaan ammattitaitoisia HITSAAJIA. Työtehtävät ovat mustan raudan sekä ohutlevyjen työstöä. Edellytämme sinulta: - Kokemusta mig- ja tig-hitsauksesta - Metallialan koulutusta ja työkokemusta - Valmiutta vuorotyöhön - Piirustusten lukutaitoa Tarjoamme sinulle: - Kilpailukykyisen palkan - Mahdollisuuden pitempiaikaiseen työhön Kiinnostuitko? Laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian. https://go-on.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3228 Hakijoiden käsittely aloitetaan heti. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ylivieska puu- ja metallialan tehtävät Ylivieska tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Ylivieska. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska sub-region .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus