Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Ylivieskaan ammattitaitoisia HITSAAJIA. Työtehtävät ovat mustan raudan sekä ohutlevyjen työstöä. Edellytämme sinulta: - Kokemusta mig- ja tig-hitsauksesta - Metallialan koulutusta ja työkokemusta - Valmiutta vuorotyöhön - Piirustusten lukutaitoa Tarjoamme sinulle: - Kilpailukykyisen palkan - Mahdollisuuden pitempiaikaiseen työhön Kiinnostuitko? Laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian. https://go-on.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3228 Hakijoiden käsittely aloitetaan heti. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ylivieska puu- ja metallialan tehtävät Ylivieska tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Ylivieska .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Ylivieska. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska sub-region .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa