Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Ylivieskaan ammattitaitoisia HITSAAJIA. Työtehtävät ovat mustan raudan sekä ohutlevyjen työstöä. Edellytämme sinulta: - Kokemusta mig- ja tig-hitsauksesta - Metallialan koulutusta ja työkokemusta - Valmiutta vuorotyöhön - Piirustusten lukutaitoa Tarjoamme sinulle: - Kilpailukykyisen palkan - Mahdollisuuden pitempiaikaiseen työhön Kiinnostuitko? Laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian. https://go-on.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3228 Hakijoiden käsittely aloitetaan heti. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ylivieska puu- ja metallialan tehtävät Ylivieska tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Ylivieska. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 84100 - Ylivieska .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus