Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Haemme porilaiselle metallialan yritykselle metallialan monitaitoista osaajaa. Työnkuvaasi kuuluu tuotannon koneiden kunnossapitoa ja korjausta (laakerian vaihtoja, pneumatiikkaa, yleensä mekaanista huoltoa), hitsausta MIG / TIG mustaa ja rosteria, erilaisia prototöitä ja koneiden tekemistä osana ryhmää sekä osien ja tavaroiden hakua toimittajilta Porin alueella.

Tarjolla on monipuolinen, mielenkiintoinen ja haasteellinen työ osaavalle, teknisesti orientoituneelle metallialan osaajalle. Osaat hitsata, hallitset jossain määrin manuaalisen sorvin, ymmärrät ja ajattelet asioita teknisesti. Olet oma-aloitteinen, reipas ja motivoitunut tekijä joka haluaa löytää pidemmän työpestin.

Kyseinen työ on aluksi vuokratyö (6kk) jonka jälkeen asiakasyritys on halukas ottamaan tekijän omille kirjoilleen vakituiseen työsuhteeseen.
----------------------------------------------------------------------------------
Partners Help Satakunta Oy / HR Sata Henkilöstötalo on Satakunnassa toimiva yksityinen henkilöstöpalvelualan yritys. Tuotamme henkilöstöpalveluja yrityksille ja työnhakijoille. Pääasialliset palvelutuotteemme ovat rekrytointi, henkilöstön vuokraus sekä ulkoistamispalvelu. Vastuullisena toimijana noudatamme työnmarkkinoita säätelevää lainsäädäntöä ja asetuksia. Maksamme työntekijöille vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Huolehdimme myös asiakasyritystemme työnantajakuvasta eri toimeksiantojen yhteydessä.

Web-osoite: http://www.hrsata.fi Työnantaja: HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy Sijainti: 28600 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: HETI sopivan löydyttyä Yhteystiedot: Teemu Mäkinen, 044-771 4000 / teemu.makinen@hrsata.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28600 PORI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja / metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28600 - Pori , osoitteessa 28600 PORI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa