Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme porilaiselle metallialan yritykselle metallialan monitaitoista osaajaa. Työnkuvaasi kuuluu tuotannon koneiden kunnossapitoa ja korjausta (laakerian vaihtoja, pneumatiikkaa, yleensä mekaanista huoltoa), hitsausta MIG / TIG mustaa ja rosteria, erilaisia prototöitä ja koneiden tekemistä osana ryhmää sekä osien ja tavaroiden hakua toimittajilta Porin alueella. Tarjolla on monipuolinen, mielenkiintoinen ja haasteellinen työ osaavalle, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pori tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pori puu- ja metallialan tehtävät Pori maa-, metsä- ja kalatalouden työt tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja / metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut HR Sata Henkilöstötalo / Partners Help Satakunta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28600 - Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus