Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Software Developer

Attendo

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Päijät-Hämeessä sijaitsevalle konepajateollisuuden asiakkaallemme ammattitaitoista hitsaajaa. Työ on päivätyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Olet metallialan ammattilainen ja sinulla on kokemusta hitsaajan työstä. Erityisesti arvostamme kokemusta paksun mustan raudan hitsaamisesta. Voimassa olevat tai aiemmin suoritetut hitsausluokat sekä työturva- ja tulityökortit katsotaan eduksi. Tunnet käytettävät materiaalit sekä hitsausalan standardit. Osaat lukea työpiirrustuksia ja ymmärrät työsi merkityksen osana tuotantoprosessia . Työotteesi on tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen.

Jos olet etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen 26.10.2016. mennessä osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa heimopäällikkö Tommi Seljas, p. 044 777 5103, tommi.seljas@hpheimo.fi.

Web-osoite: http://hpheimo.fi Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Sijainti: 15800 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15800 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Heimo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15800 - Lahti , osoitteessa 15800 LAHTI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa