Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme Terästyö JK & JK Oy:lle motivoitunutta ja oppimishaluista HITSAAJAA Jyväskylän alueelle aluksi määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. Hommien hoituessa hyvin, on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Terästyö JK & JK Oy on palvellut asiakkaitaan teollisuuden kunnossapidon, teräsrakenteiden valmistuksen ja huollon töissä jo vuodesta 1991. Pitkä kokemus yhdistettynä monipuoliseen osaamiseen terästöistä sekä monipuolinen konekantamme tekevät meistä kilpailukykyisen toteuttajan monenlaisiin kohteisiin.

Työnkuva pitää sisällään putkisto- ja teräsrakenteiden hitsausta, eniten TIGillä ja puikolla. Työ alkaa sopimuksen mukaan arviolta joulukuussa.

Odotamme sinulta:
-Soveltuvaa koulutusta
-Voimassa olevia hitsausluokkia
-Reipasta ja vastuullista asennetta työtä kohtaan
-Joustavuutta työajoissa

Eduksesi katsotaan:
-Hygieniapassi ja EA-koulutus

Oletko vastavalmistunut hitsaaja? Etsitkö pidempiaikaista työpaikkaa, missä pääset kehittämään ammattitaitoasi käytännössä? Voit olla etsimämme henkilö!

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta hakuajan puitteissa, niin olet mukana hakuprosessissa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi.

Web-osoite: http://www.go-on.fi/ Työnantaja: Go On Yhtiöt/ Jyväskylä Sijainti: Lehmäportintie 2-4, 40640 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, joulukuun aikana Yhteystiedot: Hanna Kuusela, 044 334 6315, hanna.kuusela@go-on.fi. Hakemukset: https://go-on.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3244 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lehmäportintie 2-4, 40640 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Yhtiöt/ Jyväskylä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region , osoitteessa Lehmäportintie 2-4, 40640 JYVÄSKYLÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa