Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyritykselle HITSAAJAA Joensuuhun.

Työtehtävinä ovat teräksen hitsaus MIG/MAG. Piena- ja päittäisluokat katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta voimassaolevia tuli- ja työturvakortteja. Työssä suoriutuminen edellyttää alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Työt alkavat vuokran kautta määräaikaisena heti sopivan henkilön löydyttyä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen yrityksen omilla listoilla.

Täytä hakemus ja liitä mukaan ajantasainen ansioluettelo. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Web-osoite: http://www.juhta.fi Työnantaja: Juhta Oy Sijainti: 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Martti Turunen 050 388 6631 tai martti.turunen@juhta.fi Hakemukset: http://www.juhta.fi/fi/henkilostopalvelut/avoimet+tyopaikat/ Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80100 JOENSUU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Juhta Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu , osoitteessa 80100 JOENSUU .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa