Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme Heinävedelle hitsaajia pidempikestoiseen työsuhteeseen, jossa myös mahdollisuus työllistyä vakituisesti.Työt alkavat porrastetusti loka-marraskuussa.
Tehtävä on levypuolen rakennehitsausta.Työtä tehdään pääsääntöisesti Migillä, mutta Tig-osaaminen luetaan hakijalle eduksi.
Myös luokat lasketaan eduksi, mutta riittää jos hakijalla on taito ja kyky hitsata luokat tarvittaessa voimaan.
Työvuorot kahdessa vuorossa, hakijoilta kuitenkin edellytetään mahdollisuus tarvittaessa työskennellä myös kolmessa vuorossa.
Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 79700, Heinävesi, Suomi Yhteystiedot: Jouni Korhonen, jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi, 0400 480 613, arkisin klo 10-14 Hakemukset: https://rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2545#form_start Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 79700, Heinävesi, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, Heinävesi, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 79700 - Heinävesi , osoitteessa 79700, Heinävesi, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa