Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

ETSINTÄKUULUTUS | HISSIPURKAJA (4 paikkaa)

Löytöpalkkio: neuvoteltavissa.

SUP Group etsii tulevaisuuden hissipurkajia (4 paikkaa).

Työhönottopiste: Helsinki ja PK-seutu

Mitä haemme: Olet sitten pääkaupunkiseudulla jo asuva tai sinne muuttava, niin sillä ei ole väliä. Etsimme reippaita ja toimeliaita henkilöitä osaksi kasvavaa tiimiämme. Työ on aluksi tarvittaessa työsopimus, jossa 4kk koeaika. Työssä on mahdollisuus vakinaistua kun pystyy itsenäiseen työskentelyyn nokkamiehen roolissa ja sitä kautta näyttänyt niin sanotusti kyntensä koko porukalle, että hissi tulee alas rivakasti ja turvallisesti. Ei ole pahitteeksi jos muutenkin sopeutuu porukkaan ja on siis hyvä tyyppi!

Eduksi: fyysinen hyvä kunto, maalaisjärki toimii, looginen ajattelu pelaa sekä löytyy tahto tehdä töitä eli asenne on kunnossa. Tärkeää on myös se, että ei pelkää olla yltä päältä öljyssä ja nokka mustana. Tämä ei ole sellaista työtä, että haalarit säilyisivät puhtaina.

Työkokemus josta etua: Rakennusalan työkokemus, timanttityöt, sähkö-ala, muut vaativat fyysiset työt. Tämä loppujen lopuksi ei näissä hommissa ole se suurin kriteeri, mutta etua on.

Matkustus: työ vaatii välillä matkustamista toisella paikkakunnalle. Työ on pääsääntöisesti urakkatyötä tiiminä. Valmius tähän tulee olla.

Kaikki työhakemukset huomioidaan taustoista huolimatta. Se on asenne joka ratkaisee yleensä ja varsinkin näissä purkuhommissa.

SUP Group vastaa työtehtävien koulutuksesta ja sen järjestämisestä.

Mikäli haluat lisätietoa työstä ja työtehtävistä - lähetä ensin itsestäsi CV sekä suppea motivaatiokirje "miksi haluat hissipurkajaksi" sähköpostiosoitteeseen:

purku(at)supgroup.fi

Käymme jokaisen hakemuksen läpi ja otamme työnjohdon kautta yhteyttä, jotka valitsemme haastatteluun

SUP Group | CEO

Työnantaja: SUP Group Sijainti: Helsinki, Suomi Hakemukset: purku@supgroup.fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hissipurkaja (4 paikkaa), on ilmoitettu duunitori -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut SUP Group. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa