Duunitori suosittelee
Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Master Data Management Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Technical Sales Specialist

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme hinausautonkuljettajaa kokopäivätyöhön Porvoon toimipisteeseen. Työ on sitovaa ja sisältää päivystysvuoroja. Sinä, joka olet asiakaspalveluhenkinen ja vähintään kuorma-autokortin omaava, työtä pelkäämätön henkilö, jolla on työkokemusta kuljetusalalta kuljettajana, niin suosittelemme sinua hakeutumaan mukavaan työyhteisöömme! Hakijoilta edellytämme: - hyvää Itä-Uudenmaan ja autotekniikan tuntemusta - asiakaspalveluhenkisyyttä - sopeutumista päivystystyöhön - vähintään C -luokan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Porvoo kuljetus, logistiikka ja liikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi hinausautokeskus Y-tunnus 0108923-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hinausautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Hinausautokeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus