Duunitori suosittelee
Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Microsoft BI-Asiantuntijoita

Cerion Solutions Oy

Turku

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme hinausautonkuljettajaa kokopäivätyöhön Porvoon toimipisteeseen. Työ on sitovaa ja sisältää päivystysvuoroja. Sinä, joka olet asiakaspalveluhenkinen ja vähintään kuorma-autokortin omaava, työtä pelkäämätön henkilö, jolla on työkokemusta kuljetusalalta kuljettajana, niin suosittelemme sinua hakeutumaan mukavaan työyhteisöömme! Hakijoilta edellytämme: - hyvää Itä-Uudenmaan ja autotekniikan tuntemusta - asiakaspalveluhenkisyyttä - sopeutumista päivystystyöhön - vähintään C -luokan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Porvoo kuljetus, logistiikka ja liikenne Porvoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi hinausautokeskus Y-tunnus 0108923-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hinausautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Hinausautokeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 06100 - Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa