Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulissa on haettavana 1.1.2017 avoimeksi tuleva HIIPPAKUNTASIHTEERIN (TYÖYHTEISÖKEHITTÄJÄ) VIRKA Viran pääasiallisena tehtävänä on toimia seurakuntien työyhteisöjen tukena ja kehittäjänä sekä johtamis- ja työyhteisökouluttajana tuomiokapitulin järjestämissä koulutustapahtumissa. Hakuaika päättyy 25.10.2016 klo 15.00. Hakuilmoitus ja hakuohjeet on julkaistu kokonaisuudessaan KirkkoHR-palvelussa: https://rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Kuopio hallinto, yleiset toimistotyöt Kuopio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hiippakuntasihteerin (työyhteisökehittäjä) virka, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut Kuopion hiippakunta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus