Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Miltä kuulostaisi oikea talvi, kaamoksen hienot värit, Suomen pisimmät rinteet ja hieno latuverkosto? Sport Resort Ylläs hakee hiihtokeskukselle tarkkaa ja ripeää siivoojaa päivittäiseen asiakaspalvelutilojen, toimistojen sekä asuntovaunualueen palvelutilojen siivoukseen. Työaika painottuu aamuun ja aamupäiviin, joten loppupäivään jää runsaasti aikaa joko harrastuksille tai toiselle työlle. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Hiihtokeskuksella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kolari siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hiihtokeskus Iso-Ylläs Oy Y-tunnus 0424437-9 Toimiala Hiihto- ja laskettelukeskukset Rinnakkaistoiminimet Ski Resort Ylläs, Sport Resort Ylläs

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu toimisto- tai laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Hiihtokeskus Iso-Ylläs Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kolari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus