Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen positiivisella mielellä ja reippaalla työotteella varustettuja työntekijöitä hisseille, lumetukseen, lipunmyyntiin ja ravintolaan. Asiakaspalvelutehtävissä arvostamme kielitaitoa ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ravintolassa arvostamme etenkin alan työkokemusta ja oma-aloitteisuutta. Hissityöntekijöiltä edellytämme asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää fyysistä kuntoa. Huomioithan, että kaikkiin työtehtäviin edellytetään 18 vuoden ikää. Työ on pääosin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hiihtokeskus Himosvuori Oy Y-tunnus 0570951-0 Toimiala Hiihto- ja laskettelukeskukset Rinnakkaistoiminimet Himos Hiihtokeskukset, Himos Markkinointi, Himos Kiinteistöt, Himos Portti, Himos Group, Himos-Yhtiöt

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hiihtokeskus- ja ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hiihtokeskus Himosvuori Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jämsä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa