Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko työskennellä Euroopan pohjoisimmassa hiihtokeskuksessa? Saariselkä Ski & Sport Resort Oy etsii uusia iloisia ja motivoituneita hiihdonopettajia talvikaudelle 2016-2017. Tarvetta on sekä kausiopettajille että sesonkiopettajille. Usean lajin hallitseminen, monipuolinen kielitaito ja opetuskokemus katsotaan eduksi. Työnhakijoilta edellytämme Suomen Hiihdonopettajat ry:n ohjaajakurssin läpäisemistä. Saariselkä on kansainvälinen matkailukeskus aivan Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Inari opettajat, lehtorit, professorit Inari .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hiihdonopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Saariselkä Ski & Sport Resort Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa