Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haluatko työskennellä Euroopan pohjoisimmassa hiihtokeskuksessa? Saariselkä Ski & Sport Resort Oy etsii uusia iloisia ja motivoituneita hiihdonopettajia talvikaudelle 2016-2017. Tarvetta on sekä kausiopettajille että sesonkiopettajille. Usean lajin hallitseminen, monipuolinen kielitaito ja opetuskokemus katsotaan eduksi. Työnhakijoilta edellytämme Suomen Hiihdonopettajat ry:n ohjaajakurssin läpäisemistä. Saariselkä on kansainvälinen matkailukeskus aivan Urho Kekkosen kansallispuiston kupeessa. Rinteemme sijaitsevat kahdella vastakkaisella tunturilla. Täällä voit laskea puuteria ja parkkia vaikka samalla laskulla!
Voimme tarjota edullista majoitusta. Vapaamuotoiset hakemukset ja kopiot Shory:n kurssitodistuksista sähköpostitse osoitteeseen skischool@skisaariselka.fi, 30.9. mennessä. Lisätietoja: Fanni Katajamaa, 0400240780

Web-osoite: http://skisaariselka.fi Työnantaja: Saariselkä Ski & Sport Resort Oy Sijainti: Kullanhuuhtojantie, 99830 SAARISELKÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 03.12.2016, Tai myöhemmin sovittaessa Yhteystiedot: Fanni Katajamaa, 0400240780, skischool@skisaariselka.fi Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kullanhuuhtojantie, 99830 SAARISELKÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hiihdonopettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Saariselkä Ski & Sport Resort Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Inari , osoitteessa Kullanhuuhtojantie, 99830 SAARISELKÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa