Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Kauppa

Rovaniemi

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme moniammatilliseen tiimiimme jalkaterapeuttia ammatinharjoittajaksi. Tarjoamme ison hoitohuoneen edustaviksi remontouduissa tiloissa keskeisellä sijainnilla Albertinkadulla. Huone vuokrataan sopivalle henkilölle kilpailukykyiseen hintaan. Ajanvarausjärjestelmä, maksupääte, markkinointi, käyntikortit jne. on myös järjestetty valmiiksi. yhteydenotot: heikki@hieros.fi tutustu meihin tarkemmin: www.hieros.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki hyvinvointipalvelut Helsinki psykologia ja psykiatria muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hieros Oy Y-tunnus 2518055-4 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Hieroja Heikki Pirhonen, Hionline

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jalkaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Hieros Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00120 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus