Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Fysiotoma toimii Pirkkalasassa, kauppakeskus Veskan tiloissa. Tällä hetkellä haemme ainakin yhtä hierojaa tai fysioterapeuttia yrityksen tilojen kasvamisen myötä. Hoitohuoneet ovat valmiiksi kalustettuja eli työt voisi aloittaa vaikka heti. Lähetä avoinhakemus tulemaan tai soita 040-8379844....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja psykologia ja psykiatria Tampere psykologia ja psykiatria Lempäälä psykologia ja psykiatria Pirkkala psykologia ja psykiatria Nokia psykologia ja psykiatria Vesilahti muu terveydenhuolto ja terapia Tampere muu terveydenhuolto ja terapia Lempäälä muu terveydenhuolto ja terapia Pirkkala muu terveydenhuolto ja terapia Nokia muu terveydenhuolto ja terapia Vesilahti hyvinvointipalvelut Tampere hyvinvointipalvelut Lempäälä hyvinvointipalvelut Pirkkala hyvinvointipalvelut Nokia hyvinvointipalvelut Vesilahti psykologia ja psykiatria muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, fysioterapeutti, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Fysiotoma. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pirkkala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus