Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Senior Java Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tänä vuonna kuusi vuotta täyttävä Heavy Hair sijaitsee Iidesrannassa hyvien kulkuyhteyksien ulottuvissa. Meillä työskentelee kaksi kampaajaa, yksi kosmetologi ja nyt etsimme joukkoomme uutta hierojaa. Oletko yrittäjähenkinen ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot? Plussaa on jos sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Meiltä saat ison huoneen, joka sisältyy edulliseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Tampere hyvinvointipalvelut Tampere muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Heavy Hair Ay. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus