Duunitori suosittelee
Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Tänä vuonna kuusi vuotta täyttävä Heavy Hair sijaitsee Iidesrannassa hyvien kulkuyhteyksien ulottuvissa. Meillä työskentelee kaksi kampaajaa, yksi kosmetologi ja nyt etsimme joukkoomme uutta hierojaa. Oletko yrittäjähenkinen ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot? Plussaa on jos sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. Meiltä saat ison huoneen, joka sisältyy edulliseen tilavuokraan, loistavat työkaverit ja tarvittavat resurssit yrittäjyyden tukemiseen. Voit käydä tutustumassa meihin osoitteessa www.heavyhair.com ja vapaamuotoisen CV:n voit lähettää osoitteeseen info@heavyhair.com jos ja kun tämä ilmoitus herätti kiinnostuksesi. Ota reippaasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

Web-osoite: http://heavyhair.com/ Työnantaja: Heavy Hair Ay Sijainti: Turjankatu 4, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Annastiina Paavilainen, info@heavyhair.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Turjankatu 4, 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Heavy Hair Ay. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Turjankatu 4, 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa