Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarvitsen liiketiloihini toisen hierojan omalla Y- tunnuksella, joka hallitsee perinteisen thaihieronnan, on saanut siihen koulutuksen tai hänellä on siitä pitkä kokemus. Thaikielen taito suotava, että voin myös opastaa ymmärrettävästi tarvittaessa. Lisäksi suomi ja/tai englanti. Voit hoitaa liikettä itsenäisesti ollessani lomilla ja matkoilla, joten työn laatu ja luotettavuus tärkeä. Ota yhteyttä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Tampere hyvinvointipalvelut Tampere muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Natthiya Thamprasert Thai Bun Dee. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus