Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ammattitaitoista hierojaa tai muuta vastaavaa hoitoalan ammattilaista jakamaan tila toisen hierojan kanssa. Divino sijaitsee aivan Tampereen keskustassa ja meillä työskentelee tällä hetkellä hieroja ja meikkaaja-maskeeraaja. Huone on valmiiksi kalustettu eli hierontapöytä on heti käytettävissä. Edullinen vuokra johon kuuluu myös maksupäätteen käyttö....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Tampere hyvinvointipalvelut Tampere muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut Tampere .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Hyvinvointistudio Divino. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus