Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Valimotyöntekijä, Uudenkaupungin Rautavalimo oy

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimit itsenäisenä yrittäjänä 2-3 päivää viikossa sopimuksen mukaan, yksittäinen lisäpäivä kerran kuussa mahdollista järjestää. Voit olla hieroja, luontaishoitojen parissa toimija, tms. Tilassa ei ole mahdollista tehdä jalkahoitoja tai kosmetologisia hoitoja. Voit järjestää kurssi-iltoja, tilaan mahtuu 10 henkilöä plus kouluttaja. Tilassa toimii muitakin yrittäjiä sopimuksen mukaisesti. Sähköllä toimiva hierontapöytä on käytössäsi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Turku hyvinvointipalvelut Turku muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, luontaishoitaja,homeopaatti, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Luontaishoitola Meridianne T:mi Anne Nevantausta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus