Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Hankeseuranta-analyytikko

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimit itsenäisenä yrittäjänä 2-3 päivää viikossa sopimuksen mukaan, yksittäinen lisäpäivä kerran kuussa mahdollista järjestää. Voit olla hieroja, luontaishoitojen parissa toimija, tms. Tilassa ei ole mahdollista tehdä jalkahoitoja tai kosmetologisia hoitoja. Voit järjestää kurssi-iltoja, tilaan mahtuu 10 henkilöä plus kouluttaja. Tilassa toimii muitakin yrittäjiä sopimuksen mukaisesti. Sähköllä toimiva hierontapöytä on käytössäsi. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Turku hyvinvointipalvelut Turku muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, luontaishoitaja,homeopaatti, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Luontaishoitola Meridianne T:mi Anne Nevantausta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus