Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Tietoarkkitehti (Data Architect)

Qentinel

Espoo

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuokralaista etsitään: -Koulutettu hieroja -Fysioterapeutti -Lymfaterapeutti -Osteopaatti Haemme moniammatilliseen tiimiimme koulutettua hierojaa / osteopaattia / fysioterapeuttia / lymfaterapeuttia ammatinharjoittajaksi. Voit olla hyvinvointialan alkava yrittäjä tai alalla jo toiminut, tärkeintä on into kehittää itseäsi koko ajan. Tarjolla kalustettu hoitohuone ihanalla merinäköalalla. Olemme toimineet vuosia, joten valmista asiakaskuntaa löytyy, mutta uuttakin haetaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki hyvinvointipalvelut Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Veeran Jalkaterapia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00980 - Helsinki .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus