Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

SUHK on Suomen johtavia urheiluhierontaan keskittyviä yrityksiä. Työllistämme n. 50 alan ammattilaista 6 toimipisteessä ympäri Espoota ja Helsinkiä.

Haemme nyt Kampin toimipisteeseen yhtä hierojaa. Tarjoamme sisäisen koulutuksen, hyvän työympäristön ja mahd. mukaan räätälöidyn uraputken. Miltei kaikilla asiakkailla on tullessaan joku vaiva, joten emme ole Spa-hierontaan keskittyvä yritys.

Hakemusta ja CV:tä voi lähettää osoitteeseen petter.meyer@suhk.fi tai suoraan osoitteessa http://www.suomenurheiluhierontakeskus.fi/fi/rekry .

Tervetuloa!

Työnantaja: Suomen Urheiluhierontakeskus SUHK Oy Sijainti: Fredrikinkatu 47, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahd. pian Yhteystiedot: Petter Meyer, 0408358289, petter.meyer@suhk.fi Hakemukset: http://www.suomenurheiluhierontakeskus.fi/fi/rekry Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 22.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Fredrikinkatu 47, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Urheiluhierontakeskus SUHK Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Fredrikinkatu 47, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa