Duunitori suosittelee
Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SUHK on Suomen johtavia urheiluhierontaan keskittyviä yrityksiä. Työllistämme n. 50 alan ammattilaista 6 toimipisteessä ympäri Espoota ja Helsinkiä. Haemme nyt Kampin toimipisteeseen yhtä hierojaa. Tarjoamme sisäisen koulutuksen, hyvän työympäristön ja mahd. mukaan räätälöidyn uraputken. Miltei kaikilla asiakkailla on tullessaan joku vaiva, joten emme ole Spa-hierontaan keskittyvä yritys. Hakemusta ja CV:tä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Helsinki hyvinvointipalvelut Helsinki muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Suomen Urheiluhierontakeskus SUHK Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus