Duunitori suosittelee
Haemme tuotantotyöntekijöitä Helsinkiin!

Adecco Finland

Finland

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Tietojärjestelmäpäällikkö verkkopalveluihin Valiolle

Valio

00900 - Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hierontahuone Vuokralla! Oletko reipas hyvinvointialan yrittäjän alku, tai jo pidempää työ-uraa alalla uurtanut yrittäjä? Oletko juuri valmistunut opinnoistasi klassiseksi hierojaksi, urheiluhierojaksi? Tahdotko tehdä töitä itsenäisesti, hyvässä porukassa ja mukavassa ympäristössä? Minulla on sinulle tarjota siisti, noin 15m2 hierojan työpiste/ hoitohuone kaikilla herkuilla. On laadukas, siisti vuonna keväällä 2014 ostettu moottoroitu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Espoo hyvinvointipalvelut Espoo muu terveydenhuolto ja terapia hyvinvointipalvelut .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut MrFysio Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus