Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Hierontahuone Vuokralla!

Oletko reipas hyvinvointialan yrittäjän alku, tai jo pidempää työ-uraa alalla uurtanut yrittäjä?
Oletko juuri valmistunut opinnoistasi klassiseksi hierojaksi, urheiluhierojaksi?
Tahdotko tehdä töitä itsenäisesti, hyvässä porukassa ja mukavassa ympäristössä?

Minulla on sinulle tarjota siisti, noin 15m2 hierojan työpiste/ hoitohuone kaikilla herkuilla. On laadukas, siisti vuonna keväällä 2014 ostettu moottoroitu hierontapöytä, työhuoneesta löytyy myös radio josta musiikin saa kepeästi taustalle soimaan hoidon ajaksi. Huoneesta löytyy myös muutama kaapisto säilytystilaksi hierontatarvikkeille ja muille tavaroille, naulakko takeille ja peili, jota varsinkin naisasiakkaat ovat kaipailleet.

Pääset mukaan osaksi ajanvarausjärjestelmäämme, jota on helppo käsitellä nettiselaimen kautta niin kotoa käsin tietokoneelta, kuin puhelimellasi mobiilisti missä vain. Uuden varauksen tullessa, saat halutessasi sähköpostin kännykkääsi ja kalenterimerkinnän puhelimeesi (iCal).

Hierontakeskuksemme on viihtyisäksi kalustettu, ja sinne on asiakkaiden mukava sekä helppo tulla monipuolisiin hoitoihin. Asiakkaille löytyy oma parkkiruutu ja bussit tulevat aivan nurkan taakse.

Jos kiinnostuit, lähetä sähköpostia niin keskustellaan lisää.

Työnantaja: MrFysio Ky Sijainti: Puolikuu 5 A (sisäpiha), 02210 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 30.10.2016 Yhteystiedot: Ilkka Wirta 041-5028299 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puolikuu 5 A (sisäpiha), 02210 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hieroja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut MrFysio Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Puolikuu 5 A (sisäpiha), 02210 ESPOO .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa