Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinteistönhoitaja Haemme reipasta kiinteistönhoitajaa Tampereelle. Oletko sinä etsimämme HH-lainen? Etsimällämme henkilöllä on kiinteistönhoitajan koulutus tai pitkä kokemus alalta. Olet itsenäiseen työhön kykenevä ja viihdyt asiakasläheisessä ja liikkuvassa työssä. Olet vastuuntuntoinen ja hoidat tehtäväsi aina huolella alusta loppuun saakka. ATK-taidot, sähköisten huoltokirjojen tuntemus ja ajokortti ovat välttämättömiä. Palkkaus TES:n /sopimuksen mukaan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Tampere LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Tampere lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi HH-kiinteistöpalvelut Oy Y-tunnus 0698294-9 Toimiala Kiinteistönhoito Rinnakkaistoiminimet Hervannan huolto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistöhuoltomies, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut HH-kiinteistöpalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus