Duunitori suosittelee
Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Avaamme Kannelmäen kauppakeskus Kaareen uuden Hesburgerin hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Ravintolan on tarkoitus aueta joulukuun alkupuolella 2016, tarkka avausajankohta tarkentuu lähempänä kun rakennustyöt etenevät. Etsimme ravintolaan Ravintolapäällikköä. Aikaisempi kokemus Hesburgerin ravintolapäällikkönä tai apulais-rp:nä on eduksi mutta ei välttämättömyys. Tärkeätä on aikaisempi esimieskokemus ja näytöt siitä että pystyy sitoutumaan laadukkaaseen asiakaspalveluun työskennellessä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki päällikkötason positiot Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät päällikkötason positiot ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hestroop Oy Y-tunnus 1799429-1 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hestroop Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00420 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus