Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Tarjoilija, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Avaamme Kannelmäen kauppakeskus Kaareen uuden Hesburgerin hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Ravintolan on tarkoitus aueta joulukuun alkupuolella 2016, tarkka avausajankohta tarkentuu lähempänä kun rakennustyöt etenevät.
Etsimme ravintolaan Ravintolapäällikköä.

Aikaisempi kokemus Hesburgerin ravintolapäällikkönä tai apulais-rp:nä on eduksi mutta ei välttämättömyys. Tärkeätä on aikaisempi esimieskokemus ja näytöt siitä että pystyy sitoutumaan laadukkaaseen asiakaspalveluun työskennellessä paineenalaisuudessa sekä kyky ohjata ravintolan toimintaa Hesburgerin arvomaailman mukaisesti. Tehtävän menestyminen vaatii myös hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten toimithan nopeasti hakemuksen kanssa. Työt alkavat 01.11.2016 tai sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://www.hesburger.fi Työnantaja: Hestroop Oy Sijainti: Kantelettarentie1, 00420 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoa/hakemukset: jani.lehteva@hesburger.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kantelettarentie1, 00420 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Hestroop Oy Y-tunnus 1799429-1 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

733 000 € 1 %

Liiketoiminnan tulos

2 000 € 0 %

Henkilöstö

24 0

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hestroop Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kantelettarentie1, 00420 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa