Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Avaamme Kannelmäen kauppakeskus Kaareen uuden Hesburgerin hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Ravintolan on tarkoitus aueta joulukuun alkupuolella 2016, tarkka avausajankohta tarkentuu lähempänä kun rakennustyöt etenevät. Etsimme ravintolaan Ravintolapäällikköä. Aikaisempi kokemus Hesburgerin ravintolapäällikkönä tai apulais-rp:nä on eduksi mutta ei välttämättömyys. Tärkeätä on aikaisempi esimieskokemus ja näytöt siitä että pystyy sitoutumaan laadukkaaseen asiakaspalveluun työskennellessä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hestroop Oy Y-tunnus 1799429-1 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Hestroop Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus