Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siivooja Hes-Pro:n logistiikkakeskukseen. Pääasiallinen työaika on iltapäivä/ilta 16.30 (noin 4h, 1-2 kertaa/vk) sekä joka toinen tai kolmas lauantai. Työ on vuorotyötä ja työsuhde on osa-aikainen. Kaikkiin työvuoroihin ei pääse julkisilla kulkuneuvoilla. Vuorotyön takia edellytämme 18 vuoden ikää. Elintarvikealan tuotantolaitoksen siivous edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta ja siisteyttä. Aikaisempi vastaava kokemus tai koulutus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kaarina siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hes-Pro (Finland) Oy Y-tunnus 0876789-8 Toimiala Elintarvikkeiden, juomien ja tupakan yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Hes-Pro (Finland) Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus