Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Herman Andersson Oy on oululainen satamaoperaattori, jonka toimipaikka on Oulussa Oritkarin satamassa. Liikevaihtomme on noin 18 MEUR ja palveluksessamme on noin 130 henkilöä. Haemme palvelukseemme määräaikaiseen työsuhteeseen Maaliikenteen asiakaspalvelijaa Tehtäviisi kuuluu mm. satamaan saapuvaan ja satamasta lähtevään auto- ja junaliikenteeseen liittyvä yhteydenpito kuljetusliikkeisiin ja asiakkaisiin, kuljettajien opastaminen, Herman Andersson Oy:n ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyjät ja kassahenkilöt Oulu asiakasneuvonta Oulu myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Herman Andersson Oy Y-tunnus 0187175-6 Toimiala Lastinkäsittely Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Herman Andersson Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa