Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsimme henkilökohtaista ohjaajaa / Personal Traineriä Olariumin tiimiin!

Etsimme henkilöä, joka voi työskennellä joustavasti iltaisin ja mahdollisesti myös viikonloppuisin, asiakkaiden kysynnän mukaan. Asiakkaat ovat Fitness Club Olariumissa ensiarvoisen tärkeitä ja tämä näkyy kaikessa toiminnassamme. Emme etsi myyntitykkiä vaan henkilöä, joka tekee ohjaustyötä aidosti asiakaslähtöisesti; meillä henkilökohtainen treeniohjelma laaditaan täysin asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Olariumin ohjaajana edustat yritystämme sekä arvojamme.

Meillä voit harjoittaa Personal Trainer -toimintaa yrityksemme linjan ja palvelukokonaisuuksien mukaisesti, mutta sinulla on myös mahdollisuus kehittää jo käytössä olevia palveluitamme yhteistyössä muiden Personal Trainereidemme kanssa. Ja mikä parasta; pääset aloittamaan työn teon ilman, että joudut haalimaan itsellesi asiakkaita, joten saat suoran yhteyden jo valmiiseen asiakaskuntaan!

Mikäli olet energinen, positiivinen ja erityisesti kuntosaliharjoittelusta kiinnostunut ohjaaja, joka innostuu muiden motivoimisesta, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen: piia.kylmala@olarium.fi.

Web-osoite: http://olarium.fi Työnantaja: Heritan Oy Sijainti: Kuunkehrä 4 C (2krs.), 02210 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Kylmälä Piia, Puh: +35898133330, piia.kylmala@olarium.fi Hakemukset: http://olarium.fi/olarium/meille-toihin/ Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuunkehrä 4 C (2krs.), 02210 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Heritan Oy Y-tunnus 1107563-0 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Fitness Club Olarium

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

505 000 € -6 %

Liiketoiminnan tulos

10 000 € -69 %

Liikevoitto-%

2 % -67 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen ohjaaja / Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Heritan Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kuunkehrä 4 C (2krs.), 02210 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa