Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme henkilökohtaista ohjaajaa / Personal Traineriä Olariumin tiimiin! Etsimme henkilöä, joka voi työskennellä joustavasti iltaisin ja mahdollisesti myös viikonloppuisin, asiakkaiden kysynnän mukaan. Asiakkaat ovat Fitness Club Olariumissa ensiarvoisen tärkeitä ja tämä näkyy kaikessa toiminnassamme. Emme etsi myyntitykkiä vaan henkilöä, joka tekee ohjaustyötä aidosti asiakaslähtöisesti; meillä henkilökohtainen treeniohjelma laaditaan täysin asiakkaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Heritan Oy Y-tunnus 1107563-0 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Fitness Club Olarium

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen ohjaaja / Personal Trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Heritan Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus