Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy välittää vuokratyövoimaa pelkästään päivittäistavarakaupan alalle. Meidän kauttamme pääset tekemään töitä maamme suurimmissa kauppaketjuissa: K-citymarket, Prisma, S-market, K-supermarket, Sale, K-market ja Alepa

Haemme nyt asiakkaallemme Kaarinaan moniosaajaa

Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työtä on tarjolla 32 h tuntia viikossa samassa toimipisteessä ja saat lisäksi lisätyövuorotarjoukset kätevästi netin kautta (myös mobiilisovellukseen) ja voit varata itsellesi sopivia vuoroja myös muissa kaupoissa.

Odotamme:

-Kokemusta kaupan alan työtehtävistä
-Iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta
-Vastuunottokykyä ja luotettavuutta
-Valmiutta tehdä töitä kaupan aukioloaikojen mukaan, myös ilta- ja viikonloppuvuoroja
-18 vuoden ikää

Tarjoamme:

-Monipuolisen työn kaupan eri tehtävissä
-32h/vkossa samassa toimipisteessä, samojen työkavereiden kanssa.
-Saat työehtosopimuksen mukaisen palkan
-Saat koulutuksen työtehtäviisi
-Mahdollisuuden tehdä keikkatöitä tämän lisäksi.

Huomioimme vain hakemukset, jotka on täytetty sähköisellä hakukaavakkeellamme oheisen linkin kautta. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin

Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy on luotettava ja vastuullinen Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisoima vuokratyönantaja ja toimimme työelämän lakien ja pelisääntöjen mukaisesti.
Joustavana työnantajana annamme jokaiselle työntekijällemme tilaisuuden sovittaa työnteon tehokkaasti yhteen muiden elämän menojen kanssa.
Kauttamme on mahdollista kasvaa päivittäistavarakaupan ammattilaiseksi. 27% työntekijöistämme saa vakituisen työpaikan kaupan alalta.

Web-osoite: http://www.extraajat.fi Työnantaja: Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy Sijainti: 20780 KAARINA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: ks. kuvaus Hakemukset: http://www.extraajat.fi/hakemus/?job=507 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20780 KAARINA

Yritystiedot

Toiminimi Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy Y-tunnus 2490480-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

7 401 000 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

39 000 € 3800 %

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupan moniosaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöratkaisu Extraajat Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20780 - Kaarina , osoitteessa 20780 KAARINA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 41 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa