Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme Chalupa on meksikolais-tyyliseen laadukkaaseen ja tuoreeseen katuruokaan erikoistunut fast casual -ravintolaketju, jonka pohjalla on pitkä ja intohimoinen kehitystyö. Ruoat valmistetaan alusta loppuun itse korkealaatuisista, terveellisistä raaka-aineista, ja annokset kasataan toiveiden mukaan asiakkaan silmien edessä.

Etsimme nyt työntekijöitä Chalupa ketjun ravintoloihin Kauniaisiin, Espooseen ja Helsinkiin.

Työssä menestymiseen tarvitaan iloista asiakaspalveluasennetta, järjestelmällistä ja toimeliasta työskentelyotetta, siisteyden ja hygienian tärkeyden ymmärrystä, sekä kiinnostusta ruokaa ja ruoanlaittoa kohtaan.

Hyvä suomenkielen taito on edellytys hyvälle asiakaspalvelulle, ruotsin kielen taito on iso etu.

Etsimämme työntekijä on eloisa persoona, vastuuntuntoinen työntekijä ja ystävällinen työkaveri. Valittavilta työntekijöiltä edellytämme 18-vuoden ikää, hygieniapassia ja elintarviketodistusta. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta alalta, riittää että olet valmis oppimaan - me opetamme kaikki työhön tarvittavat asiat. Palkkaus on MaRan työehtosopimuksen mukainen. Hygieniapassin voi suorittaa kauttammme.

Täytä hakemus heti, työt alkavat pikaisesti.
Hakemuksen löydäti osoitteessa www.henkilostopartneri.fi / avoimet tehtävät.

Web-osoite: http://henkilostopartneri.fi Työnantaja: Henkilöstöpartneri Vertico Oy Sijainti: Kauniaisiin, Espooseen ja Helsinkiin, 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: lokakuussa sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Henkilöstöpartneri Vertico Oy, p. 040-9696 430 Hakemukset: http://www.henkilostopartneri.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauniaisiin, Espooseen ja Helsinkiin, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Henkilöstöpartneri Vertico Oy Y-tunnus 2535716-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

970 000 €

Liiketoiminnan tulos

-67 000 € -3250 %

Liikevoitto-%

-7 % -7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpartneri Vertico Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kauniainen , osoitteessa Kauniaisiin, Espooseen ja Helsinkiin, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa