Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme, on rahoituspalveluita tuottava yhtiö. Asiakkaat ovat suuret pankit ja rahoituslaitokset Toimipaikka on Pitäjänmäessä. Tehtäviisi kuuluvat asiakassuhteen hallintaan liittyvät työtehtävät puhelimitse ja sähköpostilla, sopimusten rahoitus sekä muut asiakaspalvelun back office tehtävät. Sinulla on aikaisempaa kokemusta puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta. Sinulle on tärkeää hoitaa jokainen tehtävä ja asiakaspalvelutilanne ammattimaisesti loppuun. Olet nopea ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Henkilöstöpartneri Vertico Oy Y-tunnus 2535716-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpartneri Vertico Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus