Duunitori suosittelee
Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme, on rahoituspalveluita tuottava yhtiö. Asiakkaat ovat suuret pankit ja rahoituslaitokset Toimipaikka on Pitäjänmäessä.

Tehtäviisi kuuluvat asiakassuhteen hallintaan liittyvät työtehtävät puhelimitse ja sähköpostilla, sopimusten rahoitus sekä muut asiakaspalvelun back office tehtävät.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta. Sinulle on tärkeää hoitaa jokainen tehtävä ja asiakaspalvelutilanne ammattimaisesti loppuun. Olet nopea ja hallitset samanaikaisesti montaa eri tehtävää, kuitenkin niin, että asiat pysyvät järjestyksessä. Osaat neuvotella asiakkaiden kanssa ja sinulla on hyvä myyntiosaaminen ja rohkeutta tehdä itsenäisiä päätöksiä.

Ruotsin ja/tai englanninkielen taito katsotaan eduksi. Osaat käyttää yleisiä toimisto-ohjelmia. Olet reilu ja auttavainen työkaveri.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mukavan työyhteisön, jossa vallitsee hyvä yhteishenki. Kaikilla on palo kehittyä työssään entistä paremmaksi rahoitusalan osaajaksi ja samaa odotetaan uudelta työntekijältäkin. Tehtävään annetaan monipuolinen perehdytys ja saat työssäsi erinomaisen tiimin tuen.

Työaikasi on 10:00 - 18:00 välillä 37,5 tuntia viikossa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi www.henkilostopartneri.fi kautta.

Web-osoite: http://henkilostopartneri.fi Työnantaja: Henkilöstöpartneri Vertico Oy Sijainti: Mikonkatu 19 B, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Esa Kuismanen 044 527 7535, esa.kuismanen@henkilostopartneri.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mikonkatu 19 B, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Henkilöstöpartneri Vertico Oy Y-tunnus 2535716-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

970 000 €

Liiketoiminnan tulos

-67 000 € -3250 %

Liikevoitto-%

-7 % -7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rahoitusneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpartneri Vertico Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Mikonkatu 19 B, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa