Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kassamyyjä pääkaupunkiseudulle

Aurinkoisia asiakaspalvelijoita pääkaupunkiseudun Prismoihin, S-Marketeihin ja Alepoihin!

Yksi hakemus kassamyyjän työhön riittää, tarkennetaan haastattelussa tilanne.

Toimintamme laajenee ja etsimme nyt asiakasyrityksillemme lisää kassamyyjiä S-ryhmän päivittäistavarakauppoihin pääkaupunkiseudulle. Meillä on tarjota työtä useissa Prismoissa, Alepoissa ja S-marketeissa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja haluat palvella jokaista asiakasta hyvin. Tehtävään edellytetään vähintään 18-vuoden ikää.

Koulutamme kassatyöhön vaadittavan osaamisen sekä vaadittavat passit ja testit. Opiskelu vaatii itsenäistä perehtymistä etukäteen lähetettävään materiaaliin. Käytännön harjoittelu tapahtuu myymälässä. Koulutamme myös muihin kaupan tehtäviin moniosaajaksi.

Tarjoamme osa- tai kokoaikaisen vuokratyösuhteen, palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työvuorot ovat kaupan aukioloaikojen mukaiset.

Etusijan saavat ne hakijat, jotka haluavat ja pystyvät työskentelemään vähintään 4 vuoroa viikossa. Odotamme myös, että voit työskennellä koulutuksen saatuasi kauttamme pidemmän ajan.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.henkilostopartneri.f . Käsittelemme vain tätä kautta tulleet hakemukset.

Haku päättyy 31.10.2016, mutta hakemuksia käsitellään koko ajan, täytä hakemus siis pikaisesti!

Web-osoite: http://henkilostopartneri.fi Työnantaja: Henkilöstöpartneri Vertico Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: lokakuussa-marraskuussa 2016 Yhteystiedot: Henkilöstöpartneri Vertico Oy puh: 040 9696 430 Hakemukset: http://www.henkilostopartneri.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Henkilöstöpartneri Vertico Oy Y-tunnus 2535716-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

970 000 €

Liiketoiminnan tulos

-67 000 € -3250 %

Liikevoitto-%

-7 % -7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpartneri Vertico Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa