Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Toimintamme laajenee ja etsimme nyt asiakasyrityksillemme lisää osa-aikaisia kassamyyjiä päivittäistavarakauppoihin erityisesti Riihikallion alueelle.

Henkilöstöpartneri on erityisesti palvelu- ja kaupan alan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja haluat palvella jokaista asiakasta hyvin. Tehtävään edellytetään vähintään 18-vuoden ikää.

Etusija on niillä hakijoilla, jotka pystyvät työskentelemään vähintään kolme vuoroa viikossa.

Koulutamme kassatyöhön vaadittavan osaamisen sekä vaadittavat passit ja testit. Opiskelu vaatii itsenäistä perehtymistä etukäteen lähetettävään materiaaliin. Käytännön harjoittelu tapahtuu myymälässä.

Tarjoamme osa- tai kokoaikaisen vuokratyösuhteen, palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työvuorot ovat kaupan aukioloaikojen mukaiset.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.henkilostopartneri.fi . Käsittelemme vain tätä kautta tulleet hakemukset.

Odotamme, että voit työskennellä koulutuksen saatuasi kauttamme pidemmän ajan.

Haku päättyy 31.10.2016

Web-osoite: http://henkilostopartneri.fi Työnantaja: Henkilöstöpartneri Vertico Oy Sijainti: 00890 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: lokakuussa 2016 Yhteystiedot: Henkilöstöpartneri Vertico Oy puh: 040 9696 430 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00890 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Henkilöstöpartneri Vertico Oy Y-tunnus 2535716-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

970 000 €

Liiketoiminnan tulos

-67 000 € -3250 %

Liikevoitto-%

-7 % -7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpartneri Vertico Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00890 - Helsinki , osoitteessa 00890 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa