Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kassamyyjiä Espoon alueelle

Henkilöstöpartneri on erityisesti palvelu- ja kaupan alan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys

Toimintamme laajenee ja etsimme nyt asiakasyrityksillemme lisää kassamyyjiä S-ryhmän päivittäistavarakauppoihin Espooseen.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- ja kassatyöskentelystä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja haluat palvella jokaista asiakasta hyvin. Tehtävään edellytetään vähintään 18-vuoden ikää.

Koulutamme myös kassatyöhön vaadittavan osaamisen sekä vaadittavat passit ja testit. Opiskelu vaatii itsenäistä perehtymistä etukäteen lähetettävään materiaaliin. Käytännön harjoittelu tapahtuu myymälässä.

Tarjoamme osa- tai kokoaikaisen vuokratyösuhteen, palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työvuorot ovat kaupan aukioloaikojen mukaiset.

Täytä hakemuksesi osoitteessa www.henkilostopartneri.fi . Käsittelemme vain tätä kautta tulleet hakemukset.

Odotamme, että voit työskennellä koulutuksen saatuasi kauttamme pidemmän ajan.

HAKU PÄÄTTYY 31.10.2016

Web-osoite: http://henkilostopartneri.fi Työnantaja: Henkilöstöpartneri Vertico Oy Sijainti: 02100 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: lokakuussa 2016 Yhteystiedot: Henkilöstöpartneri Vertico Oy puh: 040 9696 430 Hakemukset: http://www.henkilostopartneri.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02100 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Henkilöstöpartneri Vertico Oy Y-tunnus 2535716-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

970 000 €

Liiketoiminnan tulos

-67 000 € -3250 %

Liikevoitto-%

-7 % -7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kassamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpartneri Vertico Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02100 - Espoo , osoitteessa 02100 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa