Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt Rostek-Tekniikka Oy:lle HUOLTOPALVELUJEN ASSISTENTTIA työsuhteen Espoon Kivenlahteen. Rostek-Tekniikka Oy on henkilönostimiin ja putoamissuojaimiin erikoistunut yritys, joka on palvellut asiakkaitaan yli 20 vuotta tarjoten ratkaisuja, jotka parantavat työn tuottavuutta ja tehokkuutta. Olemme Genie-henkilönostimien ja Latchways-putoamissuojaimien valtuutettu maahantuoja ja asennus- sekä huoltopalvelujen tuottaja. Genie-nostimet ja Latchways-putoamissuojaimet edustavat toimialojensa kansainvälistä huippulaatua ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Henkilöstöpartneri Vertico Oy Y-tunnus 2535716-1 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltopalvelujen assistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpartneri Vertico Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus