Duunitori suosittelee
Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Senior Project Manager

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko olla mukana luomassa tunnelmallista Italialaista kahvila-ravintolaa? io Roberto on italialaishenkinen kahvila-ravintola, "caffeatery", joka tarjoaa raikkaan ja siistin levähdyshetken tuoreen kahvin, herkullisten leivonnaisten tai käsintehdyn pastan, unohtamatta laadukasta viiniä. io Roberton toimii Roban kävelykadulla keskellä kantakaupungin aktiivista elämää. Nyt etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja innovatiivista KEITTIÖMESTARIA kokoaikeiseen työsuhteeseen. Keittiömestarina vastaat ravintolamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Henkilöstöpalvelu Efectivo Oy Y-tunnus 2290243-5 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Efectivo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus