Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka edistää luonnonvarojen kestävää käyttöä ja biotalouden kehitystä. Tuotamme tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja ja palveluita, jotka lisäävät elinkeinotoiminnan kestävyyttä ja kilpailukykyä. Luonnonvarakeskuksella on myös viranomaistehtäviä. Toimipaikkaverkostomme kattaa koko Suomen. Luonnonvarakeskus aloitti toimintansa 1.1.2015, kun Metsäntutkimuslaitos Metla, Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT, Riista- ja kalatalouden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki henkilöstöhallinto ja -kehitys Helsinki määräaikainen Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi henkilöstöhallinto ja -kehitys määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstön kehittämisen asiantuntija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Luonnonvarakeskus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00790 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus