Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka edistää
luonnonvarojen kestävää käyttöä ja biotalouden kehitystä. Tuotamme tutkittuun tietoon
perustuvia ratkaisuja ja palveluita, jotka lisäävät elinkeinotoiminnan kestävyyttä
ja kilpailukykyä. Luonnonvarakeskuksella on myös viranomaistehtäviä. Toimipaikkaverkostomme kattaa koko Suomen.

Luonnonvarakeskus aloitti toimintansa 1.1.2015, kun Metsäntutkimuslaitos Metla, Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus MTT, Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos RKTL
ja maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskus Tiken tilastopalvelut yhdistyivät. Tänään Luonnonvarakeskuksessa työskentelee noin 1300 henkilöä.

Työpaikan tiedot: Luonnonvarakeskus, pääkonttori Viikinkaari 4 00790 Helsinki

TYÖTEHTÄVÄT
Tiimi, johon sijoitut, vastaa Luken työnantajakuvan ja kompetenssien kehittämisestä sekä henkilöresursoinnin suunnittelun, rekrytoinnin ja perehdyttämisen tuesta. Tiimi tekee näissä tehtävissä tiivistä yhteistyötä tutkimusyksiköiden ja tutkimuksen tukipalveluiden kanssa. Tiimisi tukee suorituksen johtamisen prosessia. Osaamisen kehittäminen on keskiössä tutkimusorganisaatiossa. Tiimin tehtäviin kuuluu myös asiantuntijaorganisaation toiminnan kehittämisen tukeminen. Systemaattisen avainosaaja- ja seuraajasuunnittelun käynnistäminen on yksi tiimin tehtävistä. Tiimin rooli muutoksen johtamisen tukemisessa on keskeinen. Roolisi yhtenä tiimin asiantuntijana painottuu organisaation, esimiesten ja tutkimuksen ammattilaisten toiminnan ja osaamisen kehittämisen tukemiseen. Raportoit tehtävässäsi henkilöstön kehittämistiimin esimiehelle.

VAATIMUKSET
Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja osoitettua kokemusta henkilöstön kehittämisestä.
Sinulla on oma-aloitteisuuden ja vastuullisuuden lisäksi paineensietokykyä ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana isompaa kokonaisuutta. Olet yhteistyökykyinen, saat asioita aikaan, osaat viedä asioita eteenpäin projekteina, kykenet kiteyttämään asiat erilaisille sidosryhmille ja olet hyvä verkostoituja. Arvostamme kokemusta kansainvälisistä työyhteisöistä. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Palkkaus on rinnasteinen Luken vastaaviin tehtäviin ja määritetään henkilön valinnan yhteydessä.

Työn luonne. tai sopimuksen mukaan
Määräaikainen (yli 12 kk).
Viitenumero: 30-229-2016

Työnantaja: Luonnonvarakeskus Sijainti: Viikinkaari 4, 00790 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiina Mellas, Yksikön johtaja, 029 532 5760 Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4345bd7e-48c8-4de3-982f-5ff1242d5cf8 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Viikinkaari 4, 00790 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstön kehittämisen asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Luonnonvarakeskus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Viikinkaari 4, 00790 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa