Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Henkilöstöliiga on Turun talousalueen suurimpia henkilöstöpalveluyrityksiä. Olemme keskittyneet teollisuuden, logistiikan, rakentamisen, kaupan alan ja toimistotyön henkilöstöpalvelujen tuottamiseen. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon ja täytämme AAA-luokan vakavaraisuusvaatimukset. Metallityöntekijä Haemme asiakasyrityksellemme hiojaa/kiillottajaa metallityöhön. Työtehtävänä on hioa ja kiillottaa metallituotteita. Työ on fyysisesti raskasta, tarkkuutta vaativaa. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien yhteyksien päässä. Lisätietoja tehtävän vaatimista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Turku puu- ja metallialan tehtävät Turku maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Henkilöstöliiga Oy Y-tunnus 1640994-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöliiga Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus