Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Tekninen myyjä/myyntiedustaja Kiinnike-Kolmiolle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, asiakirjapalvelut - yliopisto- tai AMK-opiskelija

Finnvera

Kuopio

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, toimistopalvelut - liiketalouden opiskelija

Finnvera

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Henkilöstöliiga on Turun talousalueen suurimpia henkilöstöpalveluyrityksiä. Olemme keskittyneet teollisuuden, logistiikan, rakentamisen, kaupan alan ja toimistotyön henkilöstöpalvelujen tuottamiseen. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon ja täytämme AAA-luokan vakavaraisuusvaatimukset. Metallityöntekijä Haemme asiakasyrityksellemme hiojaa/kiillottajaa metallityöhön. Työtehtävänä on hioa ja kiillottaa metallituotteita. Työ on fyysisesti raskasta, tarkkuutta vaativaa. Työpaikka sijaitsee Turussa hyvien yhteyksien päässä. Lisätietoja tehtävän vaatimista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Turku puu- ja metallialan tehtävät Turku maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Henkilöstöliiga Oy Y-tunnus 1640994-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöliiga Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus