Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kriisinhallintakeskus on siviilikriisinhallinnan ja kansainvälisen pelastustoiminnan osaamiskeskus. Sen päätehtäviä ovat asiantuntijoiden koulutus ja rekrytointi kansainvälisiin siviilikriisinhallinta- ja pelastustoimen tehtäviin, logistisista ja materiaalisista valmiuksista vastaaminen, alaan liittyvä tutkimus- ja projekti- sekä julkaisutoiminta. Kriisinhallintakeskus toimii Kuopiossa Pelastusopiston yhteydessä. Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2016. Päättyy 15.10.2017. Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi henkilöstöhallinto ja -kehitys määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstö- ja koulutussuunnittelija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Savo , Pelastusopisto. Kyseessä on virastotyöaika. liukuva virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus