Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus


Kriisinhallintakeskus on siviilikriisinhallinnan ja kansainvälisen pelastustoiminnan osaamiskeskus. Sen päätehtäviä ovat asiantuntijoiden koulutus ja rekrytointi kansainvälisiin siviilikriisinhallinta- ja pelastustoimen tehtäviin, logistisista ja materiaalisista valmiuksista vastaaminen, alaan liittyvä tutkimus- ja projekti- sekä julkaisutoiminta. Kriisinhallintakeskus toimii Kuopiossa Pelastusopiston yhteydessä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2016. Päättyy 15.10.2017.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.10.2016  14:00
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:
Henkilöstö- ja koulutussuunnittelijan päätehtävänä on siviilikriisinhallintatehtäviin lähtevien asiantuntijoiden rekrytointi. Hän myös hallinnoi ja ohjaa asiantuntijoiden, ja aivan erityisesti Poliisin sekä Rajavartiolaitoksen ja Tullin palveluksessa olevien, siviilikriisinhallinnan asiantuntijoiksi hakeutuvien ja sijoittuvien henkilöiden rekrytointimallien ja -menetelmien suunnittelua ja kehittämistä. Henkilöstö- ja koulutussuunnittelija osallistuu asiantuntijoiksi hakeutuvien ja asiantuntijoiksi valittujen koulutukseen ja ohjaukseen. Hän osallistuu henkilöstöyksikön toimialaan kuuluvien raporttien ja selvitysten valmisteluun ja tiedottaa sekä pitää muutoinkin jatkuvasti yhteyttä siviilikriisinhallinnan asiantuntijoihin heidän palvelussuhteisiinsa liittyvissä asioissa. Henkilöstö- ja koulutussuunnittelijan tehtäviin kuuluu myös jatkuva yhteydenpito siviilikriisinhallinnan asiantuntijoiden valintamenettelyyn sekä heidän palvelussuhteisiinsa liittyvissä asioissa lukuisiin kansallisiin (mm. sisäministeriö, ulkoasiainministeriö, Poliisihallitus, Rajavartiolaitos, Tulli) ja kansainvälisiin yhteistyötahoihin.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös valmiutta ajoittain matkustaa niille (kriisi)alueille, joilla skh-tehtäviin lähetetyt asiantuntijat työskentelevät.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä mieluiten vähintään 5 vuoden työkokemus henkilöstöhallinnon ja henkilöstön kehittämisen sekä niihin liittyvien suunnittelutehtävien ja raportoinnin hoitamisesta.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalla toivotaan olevan kokemusta rekrytointimenetelmien kehittämisestä ja hänellä tulee olla hyvät valmiudet sähköisen henkilötietojärjestelmän hyödyntämiseen. Perehtyneisyys siviilikriisinhallinnan (skh) alaan sekä kokemus erityisesti poliisiorganisaation toiminnasta ja poliisin sisäisestä koulutusjärjestelmästä edesauttaa tehtävän menestyksellistä hoitamista. Tehtävänhoitoa tukee mm. siviilitaustaisten asiantuntijoiden skh-tehtäviin rekrytointiin keskittynyt henkilöstösuunnittelija sekä kaksi henkilöstösihteeriä. Luemme eduksi:
Kokemus kansainvälisiin tehtäviin rekrytoinnista ja/tai siviilikriisinhallinnan kansainvälisenä asiantuntijana toimimisesta katsotaan eduksi.
Arvostamme erinomaista yhteistyö- ja innovointikykyä, taitoa ja halua huolehtia kaikista annetuista tehtävistä ajoittain hyvinkin kireiden tehtäväkohtaisten määräaikojen puitteissa sekä vahvaa sitoutumista tehtävien hoitamiseen tehtävän alusta loppuun asti.
Työssä tarvittava kielitaito:
Sujuva englannin kielen taito, myös siviilikriisinhallintaan liittyvän terminologian osalta, on välttämätön edellytys tehtävässä onnistumiselle.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän palkkaus määräytyy Pelastusopiston tukihenkilöstön palkkausjärjestelmän vaativuustason 8 mukaisesti (3.403,94 euroa/kk). Lisäksi maksetaan virkaehtosopimuksen mukainen henkilökohtainen lisä, joka määräytyy tehtävään valittavan henkilön osaamisen, aikaisemman kokemuksen ja arvioidun tarvittavan perehdyttämisajan mukaan.
Edut:
Tarjoamme dynaamisen työympäristön, haastavat ja mielenkiintoiset tehtävät asiantuntijatyöyhteisössä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää omaa ammattitaitoa.

Työnantaja: Pohjois-Savo , Pelastusopisto Työajat: virastotyöaika. liukuva virastotyöaika Yhteystiedot: Jari-Pekka Paajala
Johtaja / Henkilöstöpäällikkö
Puhelin: 029 545 3694
Sähköposti: jari-pekka.paajala@ cmcfinland.fi

Haluatko tietää työpaikan sijainnin http://maps.google.fi/?hl=fi&q=Hulkontie 83, 70820 Kuopio">tässä

Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilöstö- ja koulutussuunnittelija, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Savo , Pelastusopisto. Kyseessä on virastotyöaika. liukuva virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa