Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Software Developer

Attendo

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Henkilökohtainen avustaja, etsitkö vakituista työpaikkaa? Nyt on hyviä työpaikkoja tarjolla Nastolass henkilökohtaisella avustajalle!

Medicum on valittu ensisijaiseksi sopimustoimittajaksi Mustijoen perusturva/Mäntsälän kunnalle kunnalle vuoteen 2020 asti. Olemme suomalainen hoivapalveluyritys ja meillä on vankka kokemus henkilökohtaisen avun palvelusta jo vuodesta 2002.

Asiakas asuu Nastolassa ja hän on 24 vuotias mies. Avustajatuntien tarve 15h/kuukaudessa pääsääntöisesti arki-iltaisin ulkoiluun, asioimiseen, harrastukseen, konsertteihin, elokuviin yms. Käytössä joitain tukiviittomia ja kommunikaatiokansio. Ei pysty liikkumaan yksin.

Sinulla on myös mahdollisuus lisätyöhön halutessasi. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Edellytämme kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, hienotunteisuutta ja ystävällistä työotetta sekä ehdotonta luotettavuutta ja täsmällisyyttä.

Työ ei vaadi koulutusta ja työtehtäviin perehdytetään. Tartu toimeen ja pistä hakemus+cv tulemaan sähköpostitse osoitteella olga.heiskanen@medicum.fi.

Olemme välittäneet henkilökohtaisia avustajia noin 400 avustettavalle Helsingissä vuodesta 2010 ja meillä on laaja kokemus eri vammaisryhmistä ja henkilökohtaisen avun palvelusisällöistä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoja toiminnastamme saat myös internetsivuiltamme www.medicum.fi

Web-osoite: http://www.medicum.fi Työnantaja: Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab Sijainti: 15560 NASTOLA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja saat soittamalla suoraan hoivapalvelupäällikkö Olga Heiskaselle, puh. 0503087604 ja nettisivuiltamme www.medicum.fi/henkilokohtainen apu ja facebook-sivuiltamme www.facebook.com/Medicum Hakemukset: olga.heiskanen@medicum.fi. Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15560 NASTOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtaisia avustajia, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15560 - Nastola , osoitteessa 15560 NASTOLA .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa