Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

Henkilökohtainen avustaja, etsitkö vakituista työpaikkaa? Nyt on hyviä työpaikkoja tarjolla Mustijoen perusturva/Mäntsälässä henkilökohtaisella avustajalle!

Medicum on valittu ensisijaiseksi sopimustoimittajaksi Mustijoen perusturva/Mäntsälän kunnalle kunnalle vuoteen 2020 asti. Olemme suomalainen hoivapalveluyritys ja meillä on vankka kokemus henkilökohtaisen avun palvelusta jo vuodesta 2002.

Asiakas asuu Mäntsälässä ja hän on 35 vuotias kehitysvammainen mies. Avustajatuntien tarve 15h/kuukaudessa. Asiakas on menevä mies ja hän nauttii retkistä, elokuvista ja keilauksesta sekä kirpputorilla käymisestä. Asiakas tarvitsee ohjaajan ohjausta ja apua arjessaan.

Työaika sopimuksen mukaan viikonloppuisin tai arki-iltaisin. Edellytämme valmiutta sitoutua vakituisiin avustusvuoroihin ja kykyä tulla toimeen ihmisten kanssa, hienotunteisuutta ja ystävällistä työotetta sekä ehdotonta luotettavuutta ja täsmällisyyttä.

Työ ei vaadi koulutusta ja työtehtäviin perehdytetään. Tartu toimeen ja pistä hakemus+cv tulemaan sähköpostitse osoitteella rekry@medicum.fi.

Olemme välittäneet henkilökohtaisia avustajia noin 400 avustettavalle Helsingissä vuodesta 2010 ja meillä on laaja kokemus eri vammaisryhmistä ja henkilökohtaisen avun palvelusisällöistä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoja toiminnastamme saat myös internetsivuiltamme www.medicum.fi

Web-osoite: http://www.medicum.fi Työnantaja: Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab Sijainti: 04600 MÄNTSÄLÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 10.10.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja saat soittamalla suoraan toimistollemme puh. 010 3211 320 ja nettisivuiltamme www.medicum.fi/henkilokohtainen apu ja facebook-sivuiltamme www.facebook.com/Medicum Hakemukset: palveluesimies@medicum.fi. Hakemus 503 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 04600 MÄNTSÄLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Sairaanhoitopalvelu Medicum/ Oy Medicum Services Ab. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä , osoitteessa 04600 MÄNTSÄLÄ .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa