Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsin (hengityslaitepotilas) lähihoitajaa tai alalle aikovaa, hoitotyöstä kiinnostunutta, 18 vuotta täyttänyttä henkilöä hoitajan sijaiseksi. Työhön opastetaan hyvin, joten hengityskonetta ei tarvitse pelätä. Avustamista kodinhoitotöissä, perushoitoa. Potilaalla sähköpyörätuoli, kevyt nosteltava. Ajokortti välttämätön. Työnantajana on Valkeakosken aluesairaala. Soittele rohkeasti, kerron mielelläni lisää: Ritva Laine-Mämmi, p. 040 530 4824....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Valkeakoski määräaikainen Valkeakoski .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen hoitaja, sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Laine-Mämmi Ritva. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37600 - Valkeakoski .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa