Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsin (hengityslaitepotilas) lähihoitajaa tai alalle aikovaa, hoitotyöstä kiinnostunutta, 18 vuotta täyttänyttä henkilöä hoitajan sijaiseksi. Työhön opastetaan hyvin, joten hengityskonetta ei tarvitse pelätä. Avustamista kodinhoitotöissä, perushoitoa. Potilaalla sähköpyörätuoli, kevyt nosteltava. Ajokortti välttämätön. Työnantajana on Valkeakosken aluesairaala. Soittele rohkeasti, kerron mielelläni lisää: Ritva Laine-Mämmi, p. 040 530 4824....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Valkeakoski määräaikainen Valkeakoski .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen hoitaja, sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Laine-Mämmi Ritva. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37600 - Valkeakoski .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus